Peter Björnhård ny Förvaltningschef på Gnestahem och Gnesta Förvaltning

Bild på ny Förvaltningschef

Peter Björnhård har utsetts till ny Förvaltningschef för Gnestahem AB och Gnesta Förvaltnings AB. Han kommer närmast från Nyköpings kommun och har sedan tidigare lång erfarenhet inom bostads- och fastighetsbranschen.

– Jag är väldigt glad att Peter Björnhård med sin erfarenhet blir vår nya chef inom förvaltning. Han kommer bidra starkt till verksamhetens utveckling med sin kompetens, sin personlighet och sitt ledarskap. Dessutom kombinerar Peter sin breda erfarenhet inom bostads- och fastighetsbranschen med kunskaper om kommunal verksamhet, säger Catherina Fored vd Gnestahem AB och Gnesta Förvaltnings AB.

Peter Björnhård tillträder posten som Förvaltningschef den 14 augusti och lämnar därmed sitt uppdrag som chef på Kommunfastigheter i Nyköpings kommun. Dessförinnan var han anställd på Nyköpingshem, Familjebostäder och Tyresöbostäder.

– Jag får en fantastisk möjlighet att utveckla och driva förvaltningsfrågor i de båda bolagen i en kommun som växer. Det är en utmanande tid med ökade kostnader och ett osäkert ränteläge. Men det skapar också möjligheter för att tillsammans med ledningen och medarbetarna sätta en ny kurs, säger Peter Björnhård.